Huis Verloren meets Las Chica’s

Las Chica’s zijn terug van weggeweest: na drie jaar begon het weer te kriebelen bij Amanda en Esther. Ze hebben naast hun fulltime baan de tijd gevonden om in de keuken van het Huis Verloren Spaanse tapas te maken. En met succes! Iedere donderdag- t/m zondagavond in de maanden juli, augustus en - met mooi weer - september kun je bij het Huis Verloren genieten van de tapas van Las Chica’s.


Zelfgemaakte tapas

Alle tapas worden door Amanda en Esther zelf gemaakt: van aioli tot inktvisringen. Deze gerechten zijn niet alleen bij ons, maar bij velen favoriet! Je kunt kiezen uit verschillende losse tapas of je kunt een compleet menu bestellen. Een compleet menu is net zo makkelijk en daarom bestelden we vooraf een aperitivo en vervolgens een mix tapasmenu


De tapas worden op een plateau aan tafel geserveerd door Amanda zelf waarbij ze uitleg geeft over de tapas. Er zit eigenlijk niets bij wat niet lekker is, want alles is zelfgemaakt en dat proef je. De porties zijn ruim genoeg voor twee personen en als je nog zin hebt in een toetje kun je Spaanse churros of crema catalana bestellen om in Spaanse sferen te blijven. 


Terras

Op het grote terras van het Huis Verloren kom je ogen tekort op het vernieuwde Kerkplein. Bestel naast de tapas een kan sangria en jouw avond is compleet. Een avondje tapas eten van Las Chica’s is de perfecte manier om de zomer te vieren! 


Voor meer informatie ga naar: https://www.facebook.com/hethuisverloren/ 


Kerkstraat 10b, Hoorn


Redactie: Tanja van Kempen © Fotografie: West-Friesland Proeft ©


Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland


Recent toegevoegde artikelen:Recent toegevoegde hotspots: