Samenwerken


Bedrijfsvermelding

Je eigen vermelding op West-Friesland Proeft? Maar natuurlijk! Je kunt zelf input aanleveren, het aan ons overlaten of we kunnen samen overleggen. We maken graag een artikel in West-Friesland Proeft-stijl. Alle content is uniek, door ons eigen team geschreven en zal een jaar lang op de website blijven staan.  


Review

Houden we van! Op uitnodiging komen we graag langs om sfeer te proeven en daarbij mooie beelden te maken. Het is een mooie manier om op deze manier foodies te inspireren door langs exclusieve restaurants en naar de lekkerste hotspots in de buurt te gaan. Een perspakket opsturen mag natuurlijk ook. 


Social Media

We vinden het ontzettend leuk onze social media kanalen te gebruiken voor samenwerkingen. We proberen te allen tijde passende content te maken door mooie beelden te delen zodat we inspireren. 


Fotografie en video

Wil je jouw bedrijf mooi op de foto of video zetten? Wij kunnen dit voor je doen! Sterker nog, dit vinden wij ontzettend leuk om te doen. Mooie beelden maken die een verhaal vertellen: dat verdiend ieder restaurant, hotel of lekkere hotspot. Samen nemen we de USP’s onder de loep en brengen we duidelijk in beeld wat jouw bedrijf uniek maakt. Vraag gerust een offerte aan.  


Giveaway

Vinden we leuk! Het is een mooie manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen.


Wil je meer informatie? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier.