West-Friesland Proeft is op zoek naar enthousiaste teamleden 

West-Friesland Proeft is op zoek naar enthousiaste medebloggers (mensen die artikelen schrijven) en vloggers (mensen die videoboodschappen maken). Heb je zin om online mensen te inspireren? Lees dan verder!

Is schrijven, interviewen iets wat jij enorm graag doet? Heb je een vlotte pen? Weet jij hoe je pakkende teksten en/of mooie online content maakt? Wil je graag dat jouw teksten gelezen worden en zoek je een podium om je schrijfskills verder te ontplooien? 

Westfrieslandproeft.nl zoekt versterking voor het lekkerste platform van West-Friesland!

West-Friesland Proeft is hét platform over heerlijk eten & drinken in West-Friesland. Ben jij een foodie en lijkt het jou leuk om te schrijven over restaurants, food festivals, gerechten en heerlijke producten? Waar mogelijk helpen we lokale ondernemers, zoals tijdens de coronamaatregelen. Aangezien dit een vrijwilligersfunctie is bieden wij veel flexibiliteit, maar we verwachten natuurlijk wel inzet en motivatie om regelmatig bij te dragen aan Westfrieslandproeft.nl. 

Vind jij het ook leuk om bij te dragen aan het grootste en leukste online foodplatform van West-Friesland en omstreken? Stuur dan een korte introductie/pitch naar info@westfrieslandproeft.nl. Nog vragen? Stuur ons een berichtje, we horen graag van jou!