Heerlijk eten in huiskamersfeer bij Oxalis in Wervershoof

Geoffrey van Melick, voormalig souschef van sterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, heeft zijn eigen zaak Oxalis gerealiseerd in ons mooie West-Friesland. In een sfeervol pand in Wervershoof heeft hij in 2017 restaurant Oxalis geopend. West-Friesland Proeft was uitgenodigd om wat gerechten te komen proberen en wat waren we hier blij mee! 


Passie in de keuken

Bij restaurant Oxalis wordt gekookt met veel passie, op een enorm hoog niveau. De kookstijl van Geoffrey is licht, gezond en enorm kleurrijk. De smaak van de gerechten staat altijd bovenaan. Je proeft dat hier een topchef aan het werk is. Naast dat Geoffrey in verschillende topzaken heeft gewerkt, won hij in 2014 het Zilveren Koksmes op de Horecava in Amsterdam. In 2019 sleept hij de Bib Gourmand binnen voor Oxalis. 


Optimale wijnspijs combinatie

Geoffrey vaart zijn eigen koers in de culinaire wereld en wij varen graag achter hem aan! Gastvrouw Shamee zorgt voor de meest bijzondere wijnen van over de hele wereld. Wil je genieten van hoogstaande culinaire gerechten en een optimale wijnspijs combinatie, dan is Oxalis een culinaire hotspot in de buurt van Hoorn die je niet wilt missen.


Voor meer informatie ga naar: restaurantoxalis.nl


Dorpsstraat 9, Wervershoof



Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland

Recent toegevoegde hotspots: