Restaurant Oxalis

Crabsalade Oxalis

Zoek je een restaurant om heerlijk uit eten te gaan in de buurt van Hoorn? Denk er dan zeker eens aan om een bezoekje te brengen aan Wervershoof. Geoffrey van Melick, voormalig souschef van sterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, heeft zijn eigen zaak gerealiseerd in ons mooie West-Friesland. In een sfeervol pand in Wervershoof heeft hij in 2017 restaurant Oxalis geopend. West-Friesland Proeft was uitgenodigd om wat gerechten te komen proberen en wat waren we hier blij mee! 

Lekker uit eten in de buurt van Hoorn

Bij restaurant Oxalis wordt gekookt met veel passie, op een enorm  hoog niveau. De kookstijl van Geoffrey is licht, gezond en enorm kleurrijk. De smaak van de gerechten staat altijd bovenaan. Je proeft dat hier een topchef aan het werk is.  Naast dat Geoffrey in verschillende topzaken heeft gewerkt, won hij in 2014 het Zilveren Koksmes op de Horecava in Amsterdam. In 2019 sleept hij de Bib Gourmand binnen voor Oxalis. 

Hoogstaande culinaire gerechten bij restaurant Oxalis in Wervershoof

Geoffrey vaart zijn eigen koers in de culinaire wereld en wij varen graag achter hem aan! Gastvrouw Shamee zorgt voor de meest bijzondere wijnen van over de hele wereld. Wil je genieten van hoogstaande culinaire gerechten en een optimale wijnspijs combinatie, dan is Oxalis een culinaire hotspot die je niet wilt missen.

https://restaurantoxalis.nl
Amuse Oxalis 2


Amuse Oxalis 3
Openingstijden restaurant Oxalis

Wij zijn gesloten
woensdag
18:0022:15
donderdag
12:1522:15
vrijdag
12:1522:15
zaterdag
12:1522:15
zondag
12:1522:15