Restaurant Stiel

Heerlijk uit eten in Schagen doe je bij restaurant Stiel. In de ambachtelijke keuken worden met dagverse producten van goede kwaliteit heerlijke, en vooral eerlijke gerechten bereid. Wereldse gerechten met oog voor detail.


Internationale kookstijl van sterrenchefs Muus en Lars

Stiel betekent ‘ambacht’. De kookstijl van Muus & Lars is internationaal en kent geen grenzen. Hun stiel leerden de chefs bij sterrenzaken, en dat proef je! West-Friesland Proeft vroeg aan Muus en Lars waar ze hun inspiratie vandaan halen. Muus: “Ik doe veel inspiratie op met reizen naar Azië en in de Mediterranee. Hier zie ik veel mooie producten en combinaties die ik weer terug laat komen bij het creëren van nieuwe gerechten.” Lars: “Inderdaad uit reizen, maar ook bezoeken we regelmatig collega-chefs met een keuken die passie en ambitie uitstraalt.” 

Heerlijke bijpassende wijnen bij restaurant Stiel

Uniek aan Stiel is de Chefs Bar die zich bij de keuken bevindt. In een informele setting zit u vlak bij de keuken waar het spektakel direct voor uw neus plaatsvindt. De service is ook een genot bij Stiel. Dat niveau is iets wat niet zo opvalt, totdat je erop let. De hele avond ontbreekt het ons namelijk aan niets. We drinken heerlijke bijpassende wijnen, geadviseerd door Maître-Sommelier Merel Geven-Heuzer. We vragen aan Merel wat zij belangrijk vindt in haar werk. Merel: “Een goede gastvrouw zijn, vooral zorgen dat de gasten een geweldige lunch of diner hebben met heerlijke spijzen voorzien van mooie, passende en soms spannende wijnen, daar geniet ik iedere dag van.” Ons oordeel: Stiel is een fantastisch restaurant waar je verwend wordt op een hoog niveau en waar je je als gast enorm welkom voelt. 


Gerecht gebraden hertChef Stiel


Chef Stiel 2Gerecht tonijn restaurant Stiel


Dessert restaurant Stiel
Openingstijden restaurant Stiel

Wij zijn gesloten
maandag
10:000:00
woensdag
10:000:00
donderdag
10:000:00
vrijdag
10:000:00
zaterdag
10:000:00
zondag
10:000:00