Waan je in Frankrijk bij Wijngaard Saalhof in Wognum


Siem en Ada Loos zijn de trotse eigenaren van een klein stukje Frankrijk in de kop van Noord-Holland. Midden in het rustgevende landschap van Wognum, dichtbij Hoorn, bevindt zich Bed & Breakfast en Wijngaard Saalhof. De wijngaard heeft maar liefst 10.000 stokken en zorgt ieder jaar weer voor smaakvolle wijnen. 

Het gerestaureerde landhuis is ingericht als Bed & Breakfast. Ook kun je verblijven in één van de vakantiewoningen die midden in de wijngaard staan. 

Op Wijngaard Saalhof zijn tal van mogelijkheden voor een complete dag vermaak met familie of vrienden. Saalhof verzorgd rondleidingen en proeverijen maar ook kan je er vergaderen en zelfs trouwen.  


Restaurant Saalig 


In Restaurant Saalig kun je genieten van verse en verrassende gerechten met een mediterrane twist. Zoon Ben is eigenaar en chef-kok het restaurant. Op woensdag t/m zondag verrast Ben je graag met een smaakvol drie- of viergangenmenu. 


Voor meer informatie ga naar: saalhof.nl


Oosteinderweg 57, Wognum


Redactie: Tanja van Kempen ©  Fotografie: Saalhof ©Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland


Veel bekeken: Recent toegevoegde artikelen: