Bistro op 3 in een historisch pand aan de Kaasmarkt in Medemblik

Gevestigd in de voormalige Waag uit de zeventiende eeuw, waar zich tot 1,5 jaar geleden een bloembinderij in bevond, zit nu Bistro op 3. De familie Meijer, van Meijers 2.0, wil bij Bistro op 3 een toegankelijkere kaart neerzetten waar je heen gaat voor een wat snellere hap. Eerlijk, goed eten. 


De bistro heeft een toegankelijke én betaalbare kaart. Voor de lunch, kleine trek, uitgebreid diner, borrel of een high tea: alles is mogelijk. Op de kaart staan klassiekers als carpaccio, spareribs, sliptong en cremé brûlée. Een borrel met een charcuterie plank is ook een aanrader.


Bloemen in het interieur

Bistro op 3 is een fijne plek voor iedereen door de warme kleuren, het bijzondere behang en de fijne details. Bloemen spelen nog steeds een hoofdrol in het interieur. Veel authentieke details zijn bewaard gebleven: de houten balken, de oude stenen vloer en een houten kast waar nu de garderobe in zit. De gezellige tafels voor de grote ramen nodigen uit om direct aan te schuiven. 


Voor meer informatie ga naar: bistrop3.nl  


Kaasmarkt 2-3, Medemblik


Redactie: Tanja van Kempen © Fotografie: Bistro op 3 ©

Openingstijden Bistro op 3

Wij zijn gesloten
woensdag
17:000:00
donderdag
17:000:00
vrijdag
12:000:00
zaterdag
12:000:00
zondag
12:000:00


Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland


Recent toegevoegde hotspots:Recent toegevoegde artikelen: