Tropische verrassing op de Roode Steen in Hoorn: The Bamboo Room


In hartje Hoorn bevindt zich Restaurant The Bamboo Room: een tropisch paradijs met een exotische menukaart. Mooie gerechten voor kleine prijsjes zodat je zo veel mogelijk kunt proeven en delen. Laat je verrassen met kleine gerechten van over de hele wereld. Vlees, vis én vega: er is genoeg keuze! Houd wel een plekje over voor een toetje, want de churros, chocolade lava cake of piña colada toumpouce móet je proeven. 


Cocktails op het terras

The Bamboo Room is dé ideale tropische vakantiebestemming: vol groen en feestelijke kleuren in het interieur. En het is natuurlijk geen vakantie zonder cocktails. Je vindt ze in alle soorten en maten op de cocktailkaart: Mai Tai, Moscow Mule, Smokey Paloma en nog meer. Drink je liever wijn of bier? Dat kan natuurlijk ook. Met warm weer zit je heerlijk buiten op het terras en waan je je in een tropisch paradijs terwijl er op de Roode Steen genoeg te beleven valt. 


Voor meer informatie ga naar: thebambooroom.nl  


Kerkstraat 1, Hoorn


Redactie: Tanja van Kempen © Fotografie: The Bamboo Room ©

Openingstijden The Bamboo Room

Wij zijn gesloten
maandag
15:0023:00
woensdag
15:0023:00
donderdag
9:0023:00
vrijdag
11:3023:00
zaterdag
11:3023:00
zondag
11:3023:00Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland

Recent toegevoegde hotspots: