De perfecte locatie aan het Markermeer: Strandpaviljoen Oranje Buiten


Op één van de mooiste locaties van Hoorn aan het water bevindt zich Strandpaviljoen Oranje Buiten. Hier kun je dagelijks lunchen, borrelen, dineren, een dagje relaxen op het strand of outdoor-activiteiten ondernemen. Van jong tot oud: iedereen ervaart hier het ultieme vakantiegevoel. 


Elke zomer en winter is er een wisseling van de menukaart waarbij er wordt samengewerkt met diverse lokale ondernemingen in de omgeving. Ook kun je er barbecueën met een groot gezelschap en met mooi weer is de smoothiebar open om een lekkere verfrissende smoothie af te halen. Geheel kidsproof is er voor de kleintjes – nadat ze lekker in het zand hebben gespeeld – een speciale menukaart met een bolletje ijs van Vivaldi toe. 


Unieke plek aan het water

Neem plaats aan de tafels op het zonnige terras of strand. Bij minder mooi weer kun je binnen zitten in één van de overdekte ruimtes. Ook leuk: voor de deur van Oranje Buiten ligt een steiger. Als je zelf geen boot hebt, kun je met de watertaxi de omgeving van Hoorn verkennen!


In de zomer iedere dag geopend van 11.00 tot 21.30 uur. In de winter zijn er aangepaste openingstijden. Kijk op de website voor de actuele openingstijden. 


Voor meer informatie ga naar: oranje-buiten.nl  


Schelphoek 4, Hoorn


Redactie: Tanja van Kempen ©  Fotografie: Oranje Buiten ©Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland

Recent toegevoegde hotspots:Recent toegevoegde artikelen: