Marque 

Genieten op topniveau in Hoorn

Met enorm veel passie en liefde voor het koken wordt er in het historische pand aan de Bierkade een eigenzinnige keuken gevoerd. De culinaire beleving die chef Mark de Korte de gasten wil meegeven is gebaseerd op eerlijkheid, verbonden zijn met alles wat de seizoenen te bieden hebben.

Prachtig historisch pand gelegen aan de haven van Hoorn

Marque ligt vlakbij de oude binnenhaven in een prachtig pand wat voorheen dienst deed als oud kaas pakhuis. Aan deze gracht kwamen vroeger de biervloten binnen om de stad Hoorn van bier te voorzien, en dat is nog te zien aan de gevelstenen op de muur met de originele bierdragers. 

 

 

Chef Mark de Korte verrast je met gerechten van hoog niveau. 

 

Mark heeft een geheel eigen signatuur. De Mediterrane keuken staat bij Marque voorop en dragen ze in het hart. Je kunt merken dat hij zijn inspiratie haalt uit de landen rondom de Middellandse Zee. Bij Marque omarmen ze traditionele smaken en ingrediënten. Op geheel eigenwijze worden er smaaksensaties, herinneringen en belevingen gecreëerd. Wil je uit eten in Hoorn? Genieten op hoog niveau? Dan ben je bij Marque op de juiste locatie! Dol op heerlijk uit eten?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis mails met tips uit West-Friesland!