Culinair genieten in de haven van Hoorn bij J&T Mos


Eind 2017 kwam de droom van Jeroen Mos en Tessa Malagride uit: een eigen restaurant. Inmiddels is J&T Mos, gevestigd in een prachtig historisch pand aan de haven van Hoorn, niet meer weg te denken. Met een sfeervol interieur en een fijn terras aan het water kun je hier terecht voor goed eten uit de streek en een gastvrije bediening. 


Klassieke gerechten met een moderne twist

Wie J&T Mos bezoekt kan rekenen op klassieke gerechten, met een moderne twist. Chefkok Jeroen haalt zijn veelal biologische groenten van eigen teler. Ook zijn andere producten haalt hij het liefst uit West-Friesland, vis uit de Noordzee of het IJsselmeer.  


Het verrassingsmenu op de kaart wisselt om de drie weken. Op deze manier wordt er alleen gekookt met producten uit het seizoen. De wijnen worden uiteraard aangepast aan het menu.


J&T Mos op nummer 6 in de lijst van Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland

Feestelijk nieuws dit jaar voor J&T Mos in Hoorn. Uit meer dan 700 restaurants uit het midden en hoge segment, heeft J&T Mos zich weten te plaatsen als nummer 6 in de lijst van Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland! Dit restaurant hoort dan ook zeker bij de beste restaurants van Hoorn.


Voor meer informatie ga naar: mosinhoorn.nl


Nieuwendam 2, Hoorn


Redactie: Tanja van Kempen ©  Fotografie: WFP Media ©

Openingstijden J&T Mos

Wij zijn gesloten
maandag
17:000:00
woensdag
17:000:00
donderdag
17:000:00
vrijdag
17:000:00
zaterdag
17:000:00
zondag
17:000:00
Keuken sluit om 22:00 uur


Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland

Recent toegevoegde hotspots:Recent toegevoegde artikelen: