J&T Mos: Genieten van heerlijke gerechten op één van de mooiste plekjes van Hoorn


Genieten van goed eten op een mooie locatie in de haven van Hoorn doe je bij J&T Mos!  Op 27 november 2017 openen Jeroen Mos & Tessa Malagride de deuren van restaurant J&T Mos. Twee jaar later is J&T Mos, aan de haven van Hoorn, niet meer weg te denken uit West-Friesland. J&T Mos bevindt zich in een historisch pand met sfeervol interieur en een fijn terras op één van de mooiste plekjes van Hoorn. Je kan hier terecht voor goed eten en een gastvrije bediening waar de persoonlijke aandacht voor de gast op nummer één staat.


Klassieke gerechten met een moderne twist


Wie J&T Mos bezoekt kan rekenen op klassieke gerechten, met een moderne twist. Jeroen haalt zijn veelal biologische groenten van eigen teler. Ook zijn andere producten haalt hij het liefst uit West Friesland, vis uit de Noordzee of het IJsselmeer.  


Verkozen tot nummer 6, in de lijst van Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland!


Feestelijk nieuws voor J&T Mos in Hoorn. Uit meer dan 700 restaurants uit het midden en hoge segment, heeft J&T mos zich weten te plaatsen als de nummer 6, in de lijst van Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland! Dit restaurant hoort dan ook zeker bij de beste restaurants van Hoorn.


Voor meer informatie ga naar: mosinhoorn.nl


Nieuwendam 2, Hoorn


Openingstijden J&T Mos

Wij zijn gesloten
maandag
17:000:00
woensdag
17:000:00
donderdag
17:000:00
vrijdag
17:000:00
zaterdag
17:000:00
zondag
17:000:00
Keuken sluit om 22:00 uur