Bonbons als lust voor het oog bij Chocolate Planet

Chocolatiers Nick Kunst en Paul Wagemaker hebben beide een passie voor chocola. Van hun passie hun werk maken, is een droom die is uitgekomen. Dagelijks werken ze met passie aan Chocolate Planet waar ze hun creativiteit kwijt kunnen. Er wordt veel gebruik gemaakt van streekproducten en de chocolade waar ze mee werken is van Callebaut, dé Belgische kwaliteitschocolade. Dit alles maakt de bonbons in smaak en vorm uniek én een lust voor het oog.


Proeven

Chocolate Planet heeft een doosje opgestuurd zodat ik de bonbons zelf kon proeven, lekker! De bonbons werden geleverd in een luxe doosje. Heel fancy en heel leuk om cadeau te krijgen óf te geven! In het doosje bevindt zich een kaartje waarop de bonbon smaken beschreven staan, zodat je je favoriete smaak makkelijk kunt opzoeken.  


De bonbons zien er prachtig uit en zijn bijna zonde om op te eten. Er waren 8 smaken om uit te kiezen waarvan 1 nog onbekende smaak. Deze ‘’smaak van de maand’’ kun je vinden op de Facebookpagina van Chocolate Planet en is heel verfrissend: elderflower met honing en witte chocolade. Verder zaten er de volgende smaken in het doosje: passievrucht, kokos, hazelnoot praline, mokka, framboos en als absolute favorieten karamel zeezout en Kinder Bueno. 


Stuk voor stuk heerlijke bonbons van hoge kwaliteit en een feestje voor chocoladeliefhebbers. Alle vullingen zijn heerlijk smeuïg met een lekkere bite waarvan je écht kunt genieten. 


Uniek cadeau

Het proeven van de bonbons was een feestje! Trakteer jezelf op een samengesteld doosje met je favoriete smaken of laat je verrassen. Wil je er iemand anders blij mee maken? Geef ze dan cadeau, is net zo leuk! Neem ook eens een kijkje op het Instagramaccount @bychocolateplanet. Creatie na creatie wat prachtige beelden oplevert. De bonbons zijn ook zakelijk verkrijgbaar op bestelling.


Voor meer informatie ga naar: chocolateplanet.nl  


Bernhardstraat 5, Hoogkarspel


Redactie: Tanja van Kempen © Fotografie: Chocolate Planet ©


Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland


Recent toegevoegde hotspots:
Recent toegevoegde films: