Uniek overnachten bij The Fallon Hotel in Alkmaar


The Fallon Hotel Alkmaar heeft op 1 juni haar deuren geopend in de voormalige Schutterswei-gevangenis. Het boutique hotel beschikt over 102 comfortabele ingerichte kamers. Met een ligging in het sfeervolle centrum van Alkmaar, vlakbij de stranden Bergen en Egmond aan Zee, is het hotel een perfecte keuze voor een luxe verblijf. Het centrum van Alkmaar is ontzettend sfeervol, met oude grachten, verborgen hofjes, diverse musea en natuurlijk de wereldberoemde kaasmarkt. Bovendien kan je heerlijk winkelen in de Oude Stad en andere kleinere winkelstraatjes.


Uitgebreid dineren in Restaurant D’arrêt

Niet alleen het hotel is de moeite waard, ook het restaurant is veelbelovend. Restaurant D’arrêt staat onder leiding van Chef Berend Sallows die onder meer in het restaurant Herrie van Herman de Blijker en Ciel Bleu in het Okura Hotel werkte. Hij zorgt ervoor dat het een feestje wordt voor je smaakpapillen. Er is keuze uit à la carte of een 3 of 4-gangen menu. 

Tip van de redactie: Houd het Facebook account in de gaten om op tijd te reserveren voor een dinnershow. Een gezellige avond dineren met muzikale ondersteuning waarna je kunt overnachten in het hotel. 


Voor meer informatie ga naar: sheetz.nl/thefallonalkmaar


Prins Bernhardlaan 16, Alkmaar


Redactie: Tanja van Kempen © Fotografie: The Fallon Hotel ©

Openingstijden The Fallon Hotel

Wij zijn geopend
maandag
0:0023:59
dinsdag
0:0023:59
woensdag
0:0023:59
donderdag
0:0023:59
vrijdag
0:0023:59
zaterdag
0:0023:59
zondag
0:0023:59