Rustig genieten net buiten de stad bij IJkgebouw in Alkmaar

Restaurant IJgebouw bevindt zich in een historisch pand aan de rand van Alkmaar. Het stijlvolle ruime interieur is een combinatie van vintage met industriële details. Dit maakt de prachtige locatie tot een unieke plek. Heel bijzonder is de glazen kas waar het enthousiaste team de hele dag door lekkere gerechten serveert. Neem bijvoorbeeld een lekker lunchgerecht, de vis van het seizoen, een heerlijk vleesgerecht of een vegetarisch gerecht.


Urban kitchen

Er wordt gewerkt met verse producten met een combinatie van toegankelijkheid en kwaliteit. In de keuken spot je de rotisserie en de Big Green Egg. Op het terras aan het water is het in de zomer puur genieten, maar ook binnen in de kas, de huiskamer of het restaurant hangt er een laid back sfeer. Het restaurant bevindt zich iets buiten het centrum, maar met de prachtige locatie aan het water en het heerlijke eten is het een bezoek zeker waard! 


Voor meer informatie ga naar: ijkgebouw.nl  


Alckmariapad 2, Alkmaar


Redactie: Tanja van Kempen ©  Fotografie: IJkgebouw ©Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland


Recent toegevoegde hotspots:Recent toegevoegde artikelen: