Uber Eats nu ook in Hoorn

Uber Eats breidt uit en is vanaf vandaag, 18 maart 2021, beschikbaar in Hoorn. Via de Uber Eats-app bestel je nu iets heerlijks zonder dat je de deur zelf uit hoeft. Uber geeft aan dat voor Hoorn is gekozen gebaseerd op data die laat zien dat er rond Hoorn veel erg veel interesse is in de bezorgdienst.

Na een succesvolle introductie in andere steden in Nederland heeft Uber Eats nu Hoorn als nieuwe bestemming uitgekozen waar de lekkerste gerechten van lokale restaurants thuis besteld kunnen worden. Uber Eats werkt in Hoorn samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s en Subway hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale ketens zoals Bagels & Beans, FEBO en KFC aan jouw voordeur bezorgd. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het bestellen gaat super eenvoudig. Je downloadt de Uber Eats-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant, en dan bestel je jouw favo maaltijd en betaalt in de app met iDEAL  of creditcard. Zodra de bezorger op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een  seintje om de bestelling te bereiden. Jouw Uber meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de bestelling namens het restaurant contactloos bij jou thuis!

Redactie: WFP Media © Fotografie: Uber Eats ©