2 koffiebars in Hoorn die je echt eens moet bezoeken

Koffietijd! Heb je zin in een flat white, cortado of een soy latte? Wil je een ouderwetse lekker bakje filterkoffie, de tijd nemen voor een slow coffee of wil je gewoon een bakkie pleur? 

Dit zijn 2 goede koffiebars in Hoorn waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie. Althans, volgens ons dan. En als je er toch bent, neem er dan gelijk wat lekkers bij! Oja, deze plekken hebben ook nog een erg mooi interieur. 

30ml Coffee Roasters

Bij 30ml kan je prima je dag beginnen. Lekkere ontbijtgerechtjes, goede koffie en het mooiste is dat je het heel de dag kan doen, want bij 30ml kan je al deze gerechten de hele dag door bestellen. Hoef je gelukkig niet zo vroeg je bed uit! 

Zodra je 30ml Hoorn binnenloopt ervaar je een fijne en ongedwongen sfeer. Omdat 30ML is ingericht met houten tafels in een lichte kleur oogt het geheel licht en ruim. 

Door de goede opstelling van de tafels en verschillende gezellige hoekjes kun je zowel kiezen voor privacy of de gezelligheid met anderen. Dit maakt 30ml ook een uitermate geschikte plek voor flexwerkers. 

Bij 30ml kun je alle koffies bestellen die je maar kunt wensen. 30ml serveert niet alleen de klassiekers als de ristretto, macchiato en americano maar ook heerlijke specials.


Koffie van Hoorn

Koffie van Hoorn is dé plek voor ongelofelijk lekkere koffie. Ambachtelijk gebrand uit eigen branderij. 

Wat onmiddellijk opvalt is dat het prachtig rustiek ingerichte pand een trendy sfeer uitademt. Iedereen die hier binnenstapt waant zich direct in de wereld van koffie. 

Niet te missen is de grote trots van het bedrijf midden in het pand: een authentieke ambachtelijke koffiebrander van Giesen. Deze fijne plek op de kerkstraat is ook de perfecte cafeïnestop wanneer je na een middag shoppen wel een shotje energie kunt gebruiken.

Met korting uit eten in West-Friesland

West-Friesland Proeft is dé plek waar je maximaal kan profiteren van leuke aanbiedingen bij restaurants in onze regio. Wij kunnen regelmatig een scherpe Proef Deal aanbieden zodat jij voor een leuke prijs culinair West-Friesland kunt ontdekken.