Luxe diner met chef-kok en gastvrouw, gewoon bij jou thuis

Uit eten gaan is helaas tijdelijk niet meer mogelijk, om toch een culinaire avond te beleven komt Dinners at Home gewoon bij jou thuis. Zo kun je met een klein gezelschap toch gezellig dineren. Huiselijk, knus en compleet verzorgd krijg jij een restaurantervaring bij jou thuis. 


Dinners at Home

Chef-kok Remon Nieuwkoop droomde altijd al van een eigen restaurant. Hij heeft de afgelopen jaren in keukens gestaan van verschillende restaurants: van Lucas Rive tot een brasserie waar er voor meer dan 100 gasten gekookt werd. Sinds drie jaar is Remon officieel chef-kok en door zijn ervaring kan hij op elk niveau koken. Zijn vriendin Lisette Koers leerde hij kennen in de horeca en al snel bleek dat ze enorm goed op elkaar ingespeeld zijn. Lisette begon al vroeg met werken in de bediening, is tegenwoordig bedrijfsleidster en heeft daarnaast verschillende wijncertificaten behaald.

‘’We zijn allebei werkzaam in de horeca en door corona kunnen we nu helemaal niets.’’ Maar helemaal niets doen zit er bij Remon en Lisette niet in. Beiden hebben ze een enorme zichtbare passie voor horeca, vullen ze elkaar goed aan en zo ontstond het idee om bij mensen thuis te koken. 


Culinaire ervaring

Van te voren worden de wensen van de gasten besproken met zowel de chef-kok als de gastvrouw. Remon en Lisette willen dat het je aan niets ontbreekt, dus communicatie is key. Prijzen zijn al vanaf 60,- p.p. en je kunt alles aanpassen naar eigen wens. Uiteraard geeft de chef-kok een advies naar aanleiding van de gelegenheid. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bijpassend wijnarrangement, zorgvuldig uitgekozen én geserveerd door Lisette. 

Op de dag zelf komen Remon en Lisette zo’n 1,5 uur van te voren om kennis te maken, het diner voor te bereiden en de tafel in te dekken. De gasten zelf hoeven helemaal niets te doen. Kookgerei, tafellinnen, servies, bestek en glazen worden meegenomen zodat de restaurantervaring helemaal compleet is. Terwijl de gasten van het dessert genieten, wordt de afwas gedaan en de keuken schoongemaakt.  


Gouden duo

Dankzij dit gouden duo is de stress rondom een feestelijk thuisdiner verleden tijd. Chef-kok Remon en gastvrouw Lisette komen bij jou thuis zodat niet alleen jouw gasten kunnen genieten van een diner, maar ook jijzelf. Of het nou gaat om een luxe verjaardag diner, een uitgebreid kerstdiner- of lunch, een gezellig familiediner, shared dining of een tapasavond: alles is mogelijk. 


Volg voor meer informatie kijk op @dinners.at.home op Instagram.


Dinners at Home op locatie


Redactie: Tanja van Kempen © Fotografie: Tanja van Kempen © 


Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland