Het kookboek voor en door Alkmaarse horeca
 

Rotary Alkmaar Young Ambition slaat de handen ineen met de lokale horeca om hen te ondersteunen.  

De maatregelen naar aanleiding van het coronavirus hebben een behoorlijke impact op de restaurants en cafes in Alkmaar. Om hen te helpen door deze lastige tijden te komen, besloten de leden van Rotary AYA het nuttige met het aangename te combineren.  

RAYA voorzitter Bernard Karsten: "Met dit kookboek zetten wij op een smakelijke manier de horeca in Alkmaar in de spotlight en hopen wij ze financieel een steuntje in de rug te geven."  

Het Kookboek bestaat uit recepten van iconische en populaire gerechten, hapjes en cocktails van meer dan 50 van de bekendste Alkmaarse horecagelegenheden. Samengesteld door de chefs zelf. Gepubliceerd door uitgeverij Leessst uit Schagen, komt dit unieke kookboek medio eind september op de markt. Exemplaren kunnen sinds deze maand worden gereserveerd. Er zijn nu al ruim 1500 boeken besteld!  

De volledige winst gaat direct naar de deelnemende horecabedrijven. Afnemers van het boek kunnen bovendien zelf bepalen naar wie de opbrengst van hun aankoop gaat. Daarmee steunen ze direct hun favoriete Alkmaarse restaurant of café. Daarnaast is het mogelijk om als bedrijf het boek te sponsoren.  

Kijk voor voorverkoop en sponsoring op: www.alkmaarskookboek.nl 

Rotary Alkmaar Young Ambition bestaat uit jonge, Alkmaarse ondernemers en professionals die hun kennis, ervaring en netwerk inzetten om maatschappelijke meerwaarde te bieden. Er is nog plek voor nieuwe leden die hun steentje bij willen dragen. Voor meer informatie www.rotaryalkmaar.nl

Redactie: WFP Media ©  Fotografie: Richard Rood ©


Wil je op de hoogte blijven van de leukste hotspots? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland

Recent toegevoegde hotspots:Recent toegevoegde artikelen: