• Landje van Top / Drommedaris
  • 25-26-27 april Foodtruck Festival Enkhuizen tijdens Koningsdag weekend!

Het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food komt dit jaar wegens groot succes wederom naar Enkhuizen.

Er is goed nieuws te melden, want het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food strijkt dit jaar 3 dagen lang neer op het grasveld bij de Drommedaris! Vanaf 25 april kun je op smakelijke ontdekkingsreis gaan en check je in bij de leukste rijdende keukens op het Landje van Top, waar ook vegetarisch, glutenvrij en vegan aanbod te vinden is. Het grasveld wordt dit Koningsdagweekend 1 groot openlucht restaurant waar elke smaakpupil met vlag en wimpel Bruisend geprikkeld wordt! Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er te vinden.

Bijpraten in een Feestelijke & Bourgondische omgeving

Op onze Foodtruck Festivals creëren we een informele en knusse sfeer. Het voelt als een grote ongedwongen familie bijeenkomst waar iedereen het leuk vindt om elkaar weer eens te zien: het “ons kent ons” gevoel. En wat is leuker om met elkaar te kletsen in een Bourgondische omgeving met zo’n 20 foodtrucks, Bruisende drankjes en live muziek? 

Van Italiaanse pizza’s tot Nederlandse poffertjes, van Surinaamse Bara’s tot Thais Streetfood

Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? We serveren gerechten uit verschillende werelddelen. Van Surinaamse roti tot bierburgers, van ijsje van de vriesplaat tot Braziliaanse coxinha! Maar ook heerlijk malse biefstukreepjes van de bbq zijn te vinden in de volgeladen wagonnetjes van Tjoeke Tjoeke Food Food.

Foodliefhebbers kunnen dit weekend o.a. terecht bij de foodtrucks van The Rolling Rolls, Bangkok Streetfood, De Barabus, Jocelmas Braziliaanse specialiteiten, Artostiek, Crazy Waffles, Meat at the Bar, de gave Amerikaanse schoolbus van L’orsa. Bij de Tjoeke Tjoeke Stationsbar bestel je Koninklijk getapte biertjes, Retro mixjes en “Ik Will’m” Slush Puppy voor de kids.

Ouderwetse gezelschapsspelletjes & live muziek

Een potje sjoelen, tafeltennis of misschien wel een competitie bij het XL memory spel of XL 4 op een rij, het is er allemaal. “Zodra we de ping pong tafel neerzetten, wordt deze gelijk in gebruik genomen door bezoekers. Het is altijd zo leuk om te zien hoe simpele en ouderwetse spelletjes in de smaak vallen”, aldus Loek Hartog van evenementenorganisatie Bruisend.
Omdat het een extra feestelijk Oranje weekend wordt, is er 2 x per dag live muziek.  Mooie luisterliedjes, herkenbare hits van nu en meezingers uit de jaren 80, het wordt Maximaal genieten in alle opzichten!


Feiten en cijfers:

  • Naam evenement: Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food 
  • Datum: 25 t/m 27 april
  • Tijden: alle dagen van 12:00 tot 22:00
  • Locatie: Onder de Drommedaris/Landje van Top Enkhuizen
  • Entree: gratis
  • Parkeren: Dirk Chinaplein en bij het station
Gefällt mir