N!eventz laat de Streekbierliefhebbers niet zitten dit jaar!


Op 20 maart wordt er een online Streek BIER Beleving georganiseerd, in plaats van de editie in de Grote Kerk in Edam. Ben je een echte fan, bestel dan meteen je proefpakket.

Tijdens deze online editie van het Streek BIER Festival zal Hans Glandorf, bierfanaat met extreem veel kennis, 6 bieren aan bod laten komen uit deze regio. Karakteristieke craft bieren van Brouwerij Leeghwater uit De Rijp, Brouwerij HOOP uit Zaandijk, Bird Brewery uit Diemen, Waterland Brewery uit Monnickendam, Gebrouwen door Vrouwen uit Amsterdam en Hoorns Nat uit Hoorn. De bieren die voor deze editie geselecteerd zijn blijft nog even een verrassing. Er zitten een aantal primeurs tussen dus zorg dat je het niet mist!

Het proefpakket bevat de 6 bieren van regionale craft brouwerijen, een proefglas, proefformulieren, viltjes en een gadget! Tijdens de online proeverij zal er ook nog een kleine quiz gespeelt worden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!

Bestel dus nu je proefbox in de webshop op www.streekfoodfestival.nl voor € 27,50. Je kan je box afhalen in een van de regio’s of laten verzenden per post.

Voor de regio Edam-Volendam verzorgt De Prinsenbar ook hapje voor dé borrel experience! Lekker om te snacken en ook mooie bier-spijs combinaties voor € 12,50 per borrelbox.


Voor het laatste nieuws volg je de Social Media van het Streek bier Festival! Op de Facebookpagina en de Instagram #Streekbierfestivaledam wordt je continu up-to-date gehouden over het laatste nieuws, leuke feitjes en meer!

Online Streek Bier Festival, 20 maart 2021. 20.00 tot 22.00 uur. Bestel op tijd je proefpakket!

Redactie: WFP Media © Fotografie: Egbert Snijder ©

Wil je op de hoogte blijven van de beste afhaal- en bezorginitiatieven? De lekkerste corona-proof events? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland