CULINAIRE ROUTE


Na een ontzettend succesvolle eerste editie van de Culinaire Route zal op zaterdag 17 en zondag 18 april de 2e editie van het grootste drive-thru sterrenrestaurant van Nederland worden georganiseerd.

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=bnVYBQEgHDk                       

Het belooft een fantastische middag te worden waarbij u geniet van een
prachtige route over de Westfriese Omringdijk en 6 heerlijke gerechten op de volgende locaties:

* In Oosthuizen staan Onno Kokmeijer en Arjen Speelman van Ciel Bleu**
* Bij Restaurant Het Kerkje in Andijk staat Stefan van Sprang van Aan
de Poel**
* In Medemblik staat Michel Meijer bij Restaurant Meijer's
* Bij Slot Hotel in Schagen is Sander Spruijt van De Burgemeester* op
zaterdag en Wilco Berends van De Nederlanden* op zondag aanwezig
* In Schoorl staat Jonathan Zandbergen met zijn team bij Restaurant
Merlet*
* Bij Piet-Jan van Den Kommer in Stompetoren staat Ron Blaauw* 

De prijs bedraagt 175,00 euro per persoon inclusief dranken. De restaurants serveren u tijdens de Culinaire Route een mix van culinaire cocktails en alcoholvrije wijnen en na afloop krijgt u een fles wijn mee om thuis na te genieten van een spectaculaire culinaire middag.

De eerste Culinaire Route die vorig jaar werd georganiseerd, was zo'n groot succes dat meer dan de helft van de deelnemers zich opnieuw heeft ingeschreven voor deze tweede editie. Er is ook een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen de startbewijzen voor 17 of 18 april voor de gewenste startlocatie en tijdstip naar keuze reserveren via:

https://www.merlet.nl/restaurant/culinaire-events?ft-takeaway=2633dda0&UA-12


Redactie: WFP Media © Beeld: aangeleverd door Merlet © 

Wil je op de hoogte blijven van de beste afhaal- en bezorginitiatieven? De lekkerste corona-proof uitjes? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland