Drie restaurants serveren Culinair at home


Drie restaurants in Hoorn hebben de handen in een geslagen voor een online culinair evenement. Bij Meta eten&drinken, De Hoornse Kogge en J&T Mos hebben een culinaire box samengesteld. Op zaterdag 28 november van 19.00 tot 21.30 uur zal het online evenement ‘Culinair at home’ plaatsvinden. Zanger Pascal Redeker presenteert én zingt tijdens de tweeënhalf uur durende livestream. 


Box met zes gangen

De box bevat ingrediënten voor een zes gangen diner. Er is een goede mix tussen vis en vlees waarbij ieder restaurant maakt waar de chef-kok goed in is. De gerechten hoef je alleen thuis simpel af te maken en gelijktijdig te eten gedurende de online show. Pascal Redeker vertelt je tussen het muzikale optreden samen met de chefs stap voor stap hoe je de zes maaltijden bereidt. 


De kosten zijn €49,50 p.p. en inschrijven kan tot 26 november. Bestel je een box? Dan kun je deze van te voren ophalen in een van de restaurants of op een van de pick-up points in Edam, Medemblik of Enkhuizen. 


Voor meer informatie ga naar de Facebookpagina van @Culinairathomehoorn of neem contact op met een van de deelnemende restaurants.


Bij Meta eten&drinken; 0229-505702

Restaurant de Hoornse Kogge; 0229-210574

J&T Mos; 0229-210621