DRIVE-THROUGH  CULINAIR AAN DE KADE IN MEDEMBLIK

Op zondag 28 maart, de dag waarop we de wintertijd verruilen voor de zomertijd gaan wij van Culinair aan de Kade wat zonnigs en gezelligs doen. In Medemblik aan de Oosterhaven kan je de “ Disco Dancing in the street”-box laten vullen.

Hoe gaat het in zijn werk:

Je komt met de auto aan op de Oosterhaven; je inschrijving wordt gecheckt en dan gaat de kofferbak open. 

Meijer ‘s 2.0 zet de box met de eerste gerechten in de achterbak, en... niet onbelangrijk daar krijg je de eerste amuse aangeboden. Je rijdt door naar Het Wapen van Medemblik. Daar gaan nog meer gerechten in de box, ook het Wapen heeft een lekkere versnapering.

Je vervolgd je pad en ondertussen hoor je uiteraard de disco op de Oosterhaven met wat dansers op de beat.

Je vervolgt de route door naar Costas, die de box verder aanvult en jawel nog een lekkere hapje! Vervolgens door naar Oost, zij zetten als laatste de gerechten in de kofferbak, voegen de beschrijving toe en dan gaat de achterbak dicht. Hopelijk heb je nog trek in een laatste verwennerij want Oost biedt je ook nog iets lekkers aan! Hup naar huis, en dan kan het smullen beginnen.

In de box zitten diverse gerechten voor de allesluster, echte direct klaar en een paar met een eenvoudige bereidingswijze. Uiteraard een hartig en een zoet dessert om uw tapasdiner af te sluiten.

En je blijft de hele rit in de auto. Net zo gemakkelijk en corona-veilig!

Kijk voor meer informatie op Facebookpagina van Culinair aan de Kade. 

Voor tickets: https://events.flextickets.nl/event2/culinairaandekade-drivethrough 

Voor meer informatie kunt u altijd naar Meijer’s 2.0, Het Wapen van Medemblik of Costas bellen. (0227-548017)

Redactie: WFP Media © Fotografie:  Culinair aan de Kade / Oost ©

Meer corona-proof uitjes bekijken? Kijk dan hier wat er nog meer in West-Friesland wordt georganiseerd.

Wil je op de hoogte blijven van de beste afhaal- en bezorginitiatieven? De lekkerste corona-proof uitjes? Schrijf je dan hier in voor de lekkerste nieuwsbrief van West-Friesland