Op de agenda

Meer dan ooit hebben we zin om er even op uit te gaan. Zet de volgende evenementen in je agenda en laten we genieten van de dingen die er weer op de planning staan. Uiteraard zijn alle evenementen volgens de richtlijnen van het RIVM. 


  • WijnSpijs Wandeling Alkmaar

 

Op zondag 6 september wandel je tussen 12.00 en 17.00 uur langs zes verschillende toprestaurants in Alkmaar. Ieder restaurant verrast je met een heerlijke wijnspijs combinatie. De zes restaurants die je in de watten gaan leggen zijn: Fnidsen, Wolf Kitchen Bar Hotel, Turfmarkt Alkmaar, De Heeren van Sonoy, 1480FoodBar en Restaurant Vito. Check de laatste informatie via het Facebook evenement


  • Kaasproeverij & Gezelligheid!

 

Op vrijdag 20 september van 20.00 tot 22.30 uur is er een heerlijke kaasproeverij op Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve in ’t Veld. De verschillende soorten Beemsterkazen en andere kazen worden geproefd in combinatie met thee, bier en wijn. Kosten zijn € 22,50 p.p., inclusief proeven en certificaat. Inschrijven kan via welkom@veldzichthoeve.nl. Check de laatste informatie via het Facebook evenement.